Take a fresh look at your lifestyle.

هفته سیزدهم لیگ برتر| پرسپولیس با چپ کردن پیکان صدرنشین می‌شود؟/ دقیقی به دنبال طلسم شکنی مقابل سرخپوشان

5

هفته سیزدهم لیگ برتر| پرسپولیس با چپ کردن پیکان صدرنشین می‌شود؟  دقیقی به دنبال طلسم شکنی مقابل سرخپوشان

پرسپولیس در صورت شکست پیکان به صدر جدول لیگ برتر صعود می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، تیم‌های پیکان و پرسپولیس در روز اول از هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۷:۱۵ امروز در ورزشگاه پاس قوامین (دستگردی) به مصاف هم می‌روند.

دو تیم در شرایطی مقابل هم قرار خواهند گرفت که شرایط متفاوتی دارند، اما نکته مه این مسابقه برگزاری بازی بدون تماشاگر است. با توجه به اینکه تیم میزبان، ورزشگاه دیدار دو تیم را به سازمان لیگ معرفی می‌کند، پیکان تصمیم گرفت تا این بازی در ورزشگاه دستگردی برگزار شود. ورزشگاهی که استاندارد‌های لازم برای میزبانی از تماشاگران را در دیدار برابر پرسپولیس و استقلال ندارد. در واقع پیکانی‌ها تصمیم گرفتند تا در ورزشگاهی با پرسپولیس دیدار کنند که این تیم نتواند از حمایت انبوه هواداران خود بهره ببرد و نهایت استفاده را از امتیاز میزبانی بردند.

پیکان با پیروزی در دو دیدار اخیر خود با ۱۴ امتیاز رده یازدهم جدول را به خود اختصاص داده و پرسپولیس با ۱۹ امتیاز در جایگاه سوم جای دارد. برتری برای خودروسازان این تیم را به جمع تیم‌های تک رقمی جدول رده‌بندی می‌برد و متعاقباً برتری پرسپولیس این تیم را موقتاً هم که شده، به صدر جدول می‌رساند تا در انتظار نتایج بازی‌های فردای استقلال و سپاهان باشد.

سعید دقیقی که بابت نتایج دور از انتظار با وجود قرارداد بلندمدت با پیکان از هدایت این تیم استعفا کرده بود، با مخالفت مدیریت و حمایت بازیکنان مواجه شد و تیمش ۶ امتیاز در دو بازی گذشته گرفته و بدون تردید تلاش مضاعف می‌کند تا برابر پرافتخارترین تیم لیگ برتر هم امتیاز بگیرد و خودروسازان به جاده ناکامی بازمی‌گردند. دقیقی در ۴ تقابل‌ خود با پرسپولیس، رکورد صددرصدی شکست داشته است. آخرین برد پیکان مقابل پرسپولیس به ۳۰۰۵ روز قبل (۸ سال و ۲ ماه و ۲۲ روز قبل) برمی‌گردد جایی که پیکان مجید جلالی با گل مرتضی آقاخان و درخشش پیام نیازمند موفق به برد تک گله مقابل پرسپولیس برانکو شد.

اوسمار ویرا که سابقه قهرمانی با پرسپولیس را در کارنامه دارد با تساوی در دربی، به جای صدرنشینی به رده سوم رفت و این در حالی است که تیمش از سپاهان و استقلال یک بازی بیشتر دارد و با اتمام بازی امروز، دو بازی بیشتر دارد، بنابراین محکوم به برتری است تا صدر و رده‌های بالایی را به هیچ کدام از مدعیان قهرمانی تعارف نزند. البته مصدومیت و محرومیت موجب شده تا سرخپوشان در غیاب مارکو باکیچ، امید عالیشاه و سروش رفیعی به میدان روند. حضور محمد عمری هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تصمیم در مورد حضور وی با پزشک تیم است. 

دو تیم پیش از این ۴۳ بار برابر هم ایستاده‌اند که ۳۱ بار پرسپولیس و ۷ مرتبه پیکان برنده شدند و ۵ بازی با تساوی خاتمه یافته است.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.